Skvoš Asocijacija Srbije
Serbian Squash Asociation

Squash kamp KOPAONIK 2012


03.09.2012.

Squash kamp Kopaonik je održan, po treći put, u objektima MK Mountain Resort, od 18. - 25. avgusta. Idealni vremenski uslovi, smeštaj i hrana, poslužili su polaznicima da uživaju i na najbolji način savladaju zadatke. Treneri Branimir Carić i Jelena Dutina, te psiholog Vesna Marić Međugorac pobrinuli su se da deca dobiju neophodnu podršku u sticanju novih znanja i umenja. Ove godine polaznici su, pored squasha, pohađali psihološke radionice komunikacije i motivacije. Utisci su sjajni!

Planina je svih dana bila obasjana suncem, pa se kratka garderoba nosila na jutarnje treninge trčanja kroz šume Kopaonika. Ono što je većina dece najviše čekala su svakodnevni squash treninzi. Veliku želju za treniranjem treneri su pretvorili u znanja i umenja za pohvalu. Svi polaznici su pomerili nivo znanja na više. Moramo posebno istaći veliki napredak Marka Sakovića, Andreja Nikolića, Lane Prokić, Katarine Jeremić i Aleksandra Šofranca. Najmlađi polaznik kampa bila je Natalija Vitorović koja ima tek 9 godina. Posledenjeg dana kampa odigran je turnir, na kome su učestvovali svi polaznici i treneri. Sjajna atmosfera i dobri mečevi obeležili su ovaj dan. Pobedio je Vuk Brcanski. On i svi ostali učesnici pokazali su veliki napredak za samo sedam dana kontinuiranog rada.

Psihološke radionice su sjajno prihvaćene. Deca su svakodnevno radila na svom ponašanju, ophođenju, koncentraciji i motivaciji. Polaznici kampa su prihvatili psihologa Vesnu, kao da već dugo radi sa njima. Odlično su se slagali i obostrano prenose sjajne utiske. Otvarali su razne teme koje će zauvek ostati među njima.

U slobodno vreme deca su igrala odbojku i fudbal, i kupali se na bazenu hotela Grand.

Neki polaznici su, na najbolji način, upravo na kampu, po prvi put upoznali squash. Ova deca su pravi pokazatelj vrednosti squash kampa. Squash Asocijacija Srbije, klub SquashLand i MK Mountain resort su odlučni u nameri da ovaj kamp učine još boljim i kvalitetnijim u narednim godinama. Iz ovih razloga, već sada počinjemo organizaciju squash kampa Kopaonik 2013. U koliko ste na bilo koji način zainteresovani za kamp, na našem sajtu potražite kontakt informacije i javite nam se, SAS je otvoren za saradnju!

Prvo izdanje ove godine

Pretplatite se na novosti

Gledajte skvoš uživo u HDu

Partneri

Rezultati SAS turnira uživo

Podrška države