Skvoš Asocijacija Srbije
Serbian Squash Asociation

Balkan Cup 2017


07.11.2017.

Na ovogodišnjem turniru učestvovalo je 52 igrača, 40 u muškoj i 12 u ženskoj konkurenciji. Odigrano je 120 mečeva od kojih se, osim polufinalnih i finalnih, izdvaja najduži meč između između Grka Antonisa Iliopoulosa i Bugarina Vasila Karpacheva koji je dobio Bugarin tesno sa 3:2.

Neizvestan je, takođe, bio i polufinalni meč između dva Austrijanca Andreasa Freudensprunga i Daniela Haidera koji je Andreas rešio u svoju korist preokretom posle 0:2. Drugi polufinalni meč je nešto lakše Hrvat Martin Kegel rešio sa 3:1 protiv Bugarina Stoila Jileva. Kod žena su polufinala relativno lako rešena. U oba slučaja sa 3:0. U jednom naša Jelena Dutina je savladala našu Lanu Prokić, dok je u drugom Hrvatica Paulina Radoš savladala mladu i odličnu Bugarku Kalinu Conev.

U muškom finalu je Martin Kegel pobedio Andreasa Freudensprunga dok je u ženskom Paulina posle 0:2 uspela da pobedi Jelenu.

Squash Asocijacija Srbije se zahvaljuje svim učesnicima, posebno našim prijateljima iz inostranstva, koji su i ove godine u velikom broju došli na ovaj turnir.

Prvo izdanje ove godine

Pretplatite se na novosti

Gledajte skvoš uživo u HDu

Partneri

Rezultati SAS turnira uživo

Podrška države